Заміна

Коли необхідно робити заміну батареї на техніці Apple?

ПОТРІБНА ДОПОМОГА?

Наші майстри проведуть безкоштовну діагностику та допоможуть Вам вирішити проблему!
Сервісний центр Майстерня у Луцьку
Контактні телефони
Ми проводимо безкоштовну діагностику та консультацію, зателефонуйте, якщо у Вас виникли проблеми!
Адреса нашого сервісу
м. Луцьк, проспект Волі, 12
перед поворотом на вул. Шопена
Якщо ви із міста Луцьк, будемо раді зробити діагностику та визначити вартість ремонту прямо у нас в сервісі!

Акумулятор є найважливішою частиною любого портативного пристрою, оскільки без нього девайс би просто не працював. У випадку його несправності краще за все звертатись до професійного сервісного центру для заміни. Ця процедура не є складною для майстра, але якщо ви вирішите самим здійснити заміну при цьому не маючи відповідного досвіду – ви ризикуєте пошкодити дисплейний модуль або корпус. Заміну батареї в Луцьку можна здійснити в сервісному центрі “Майстерня”, в цій статті ми розглянемо особливості такого ремонту на різних пристроях “яблучної” техніки.

Заміна батареї на iPhone

На відміну від багатьох смартфонів, де доступ до АКБ можна отримати відкривши задню кришку, у айфонах вона надійно захована в середині корпусу, тому щоб до неї добратись – потрібно здійснити невеликий розбір пристрою. На старих моделях айфонів, щоб замінити АКБ потрібно було відкрутити пару гвинтиків на нижній частині корпусу, та зняти задню кришку. На новіших моделях (iphone 7, 8, X) доступ до внутрішніх елементів можна отримати тільки через дисплейний модуль, тому потрібно бути максимально обережним при виконанні такого типу робіт, щоб не пошкодити дисплейний модуль.

Ознаки виходу з ладу батареї

Зменшення ємності є найбільш частою поломкою, вона з’являється з часом, при довгій експлуатації пристрою. Симптоми проявляються у тому що телефон швидко розряджається або сам вимкається.

Якщо ви помітили пляму на виключеному екрані, а при натисканні на задню кришку пляма збільшується – це перша ознака вздутої батареї.

Буває, що телефон не заряджається до 100%. Це може бути ознакою того що смартфон падав, та пошкодилась внутрішня структура АКБ.

Порядок  проведення робіт

  • Початкова діагностика апарату, перевірка процесів зарядки/розрядки
  • Розбір телефону, огляд материнської плати на наявність слідів вологи, огляд АКБ на предмет вздуття або іншого типу пошкоджень
  • Заміна несправного елементу на новий
  • Перевірка на працездатність нової запчастини, тестування якості тримання заряду та процесу зарядки
  • Збірка апарату та передача його клієнту

Заміна акумулятора в Луцьку

В нашому сервісному центрі “Майстерня” ви можете бути впевнені в компетенції наших спеціалістів, які якісно проведуть безкоштовну діагностику та заміну несправного елементу в максимально короткі строки. Також варто зазначити що ми використовуємо тільки оригінальні запчастини та уважно їх тестуємо перед врученням пристрою клієнту.

Заміна батареї MacBook в Луцьку

Одною з переваг роботи на macbook є висока автономність, але нажаль, від процесів зношення акумулятора ці ноутбуки не захищені. Справна батарея крім того що дозволяє працювати автономно, вона ще й захищає від перепадів напруги та раптового вимкнення електроенергії. Якщо ваш акумулятор несправний а світло раптом вимкнулось – ваш комп’ютер вимкнеться та ви втратите всю важливу інформацію, тому при виході з ладу аккумулятора мак бука варто звертатись у сервісний центр для діагностики та його заміни.

Перевірити стан його можна і самому: для цього потрібно тримаючи клавішу “option”, натиснути мишкою на значок батареї. Далі акумулятор сам підкаже свій стан, він виведе повідомлення типу – “Справний”, “Скоро потрібна буде заміна”, “Потрібна заміна”.

Процедура діагностики та заміни подібна до айфонів, спочатку тестується робота, перевіряється правильність калібровки з допомогою спеціального програмного забезпечення та проводиться заміна. Для доступу до внутрішніх елементів потрібно відкрутити гвинти з задньої кришки та зняти її, відключити шлейфа, провести демонтаж акумулятора та поставити новий. Важливо правильно провести діагностику, так як багато ознак виходу з ладу батареї можна віднести до несправного контролера живлення.

Варто бути обережним з зняттям кришки та АКБ, оскільки в середині пристрою є багато дрібних елементів та шлейфів які можуть пошкодитись в результаті необережного розбирання.

Замінити акумулятор макбука в Луцьку можна в сервісному центрі “Майстерня”, де наші майстри в короткий проміжок часу проведуть безкоштовну діагностику та заміну несправних частин на оригінальні нові запчастини.

Заміна батареї айпад в Луцьку

Ipad по своїй конструкції дуже подібний до iPhone, різниця тільки у розмірах, тому і заміна несправного акумулятора схожа. Єдина складність яка може виникнути – це розбір планшету. Задня кришка закріплена дуже міцно, тому при неправильному демонтажі може пошкодитись дисплейний модуль або частини корпусу.

Симптоми виходу з ладу АКБ такі самі як і у айфонів – швидка розрядка, вздуття корпусу, самовільне вимикання. Причин також подібні: механічні пошкодження, потрапляння води, зменшення об’єму з часом.

Замінити акумулятор на айпад можна у сервісному ценрі “Майстерня”. Наші менеджери зорієнтують вас по цінам та термінах виконання ремонту, а наші майстри проведуть детальну діагностику для точного визначення причини несправності та при необхідності проведуть заміну несправної батареї на нову, оригінальну.

Заміна акумулятора iWatch у Луцьку

Найменші наші гаджети теж страждають від поломок акумулятора, не виключенням є і  Apple Watch. Вздуття  – саме з такою проблемою найчастіше звертаються до нас клієнти. Спочатку дисплей починає відшаровуватись та з початку здається що проблема в ньому, але клей на який приклеєний дисплей дуже міцний і вздутий акумулятор починає виштовхувати його з середини. Дуже важливо не намагатися заштовхнути його назад, інакше може відбутися вибух, після цього гаджет буде неможливо відновити і ви можете отримати хімічні опіки руки. Тому якщо така проблема у вас виникла – радимо як можна швидше провести заміну.

Замінити акумулятор apple watch у Луцьку можна в сервісному центрі “Майстерня”. Тут працюють тільки висококваліфіковані майстри які допоможуть вам точно визначити у чому полягає причина несправності, проведуть безкоштовну діагностику та при потребі, проведуть заміну несправних деталей на нові. Наш сервісний центр працює з оригінальними запчастинами, тому можете бути впевнені у високій якості деталей.

Вирішуємо усі проблеми!

    Як до Вас звертатися?
    Ваш контактний телефон
    Дані, як ви залишаєте не передаються третім особам та не використовуються поза сервісним центром!
    м. Луцьк, проспект Волі, 12
    перед поворотом на вул. Шопена
    099 75 00 996
    068 35 97 590
    Отримай консультацію спеціаліста!
    Пн-Сб 9:30 – 19:00
    Нд 10:00 – 17:00
    Завітайте на безкоштовну діагностику!
    Виникли питання? Звʼяжись із майстром!
    Отримай консультацію!
    м. Луцьк, проспект Волі, 12 (поворот на Шопена)
    +38 099 75 00 996 +38 068 35 97 590
    Отримай консультацію спеціаліста!

      Як до Вас звертатися?
      Ваш контактний телефон
      Потрібна консультація? Телефонуйте!