Заміна

Тріщини, смуги на екрані iPhone, не реагує на дотики, як вирішити проблему

ПОТРІБНА ДОПОМОГА?

Наші майстри проведуть безкоштовну діагностику та допоможуть Вам вирішити проблему!
Сервісний центр Майстерня у Луцьку
Контактні телефони
Ми проводимо безкоштовну діагностику та консультацію, зателефонуйте, якщо у Вас виникли проблеми!
Адреса нашого сервісу
м. Луцьк, проспект Волі, 12
перед поворотом на вул. Шопена
Якщо ви із міста Луцьк, будемо раді зробити діагностику та визначити вартість ремонту прямо у нас в сервісі!

Ціна може відрізнятися і це залежить від ступеню пошкоджень екрану у айфоні. Для прикладу: може бути пошкоджене лише скло і відповідно заміни скла на iphone буде достатньо і ціна даної послуги буде меншою. Але і є багато випадків коли пошкодження дуже серйозні і є проблеми із дисплеєм. Тому в таких випадках потрібно замінити весь дисплей на айфоні, ціна такої послуги вже буде трішки більшою і буде залежати від моделі вашого iPhone.

Дізнатися ціну на такі послуги, як заміна екрану у айфоні чи заміна скла на iPhone Ви можете дуже швидко та просто, залиште свій номер у формі нижче і ми відразу Вам зателефонуємо.

Також Ви можете відразу прорахувати ціну на заміну дисплею або ж скла на нашому калькуляторі перейшовши на головну сторінку.

Ми знаходимось у Луцьку за адресою: проспект Волі, 12, тому Ви можете також просто зайти до нас у “Майстерню” і ми на місці переглянемо Ваш айфон та скажемо точну ціну ремонту телефону. Адже ми спеціалізуємось саме на ремонті apple техніки.

Швидкість дій у ремонті дисплею насправді важлива: чим довше ви ходите з тріснутим склом, тим більшу шкоду отримує мобільний апарат.

Найчастіша  поломка –  пошкодження дисплейного модулю в наслідок удару об тверду поверхню. Тільки здається що тріснутий дисплей ставить хрест на користуванні телефоном. Насправді така несправність цілком придатна для ремонту, більше того – встановлення нового екрану це один з найчастіших ремонтів нашого сервісного центру.

Смуги на екрані

Як стверджує виробник, смуги на дисплеї є результатом склеювання екрану та захисного скла, з часом вони мають зникати. Якщо смуги не зникли, потрібно звернутись до професіоналів для заміни дисплею. Поява смуг є не тільки наслідком заводського браку, а й результатом падіння.

Якщо вже так сталось що ваш смартфон падав чи “купався”, заміна дисплейного модуля вирішить проблему різнокольорових смуг або несправність тачскріну. Звісно, можна продовжувати користуватись девайсом з лініями на екрані, але це швидко набридне, адже такий дефект спотворює зображення, ускладнює пошук інформації в інтернеті, робить незручним перегляд відео.

Тому краще звернутись до нашого сервісного центру, де кваліфіковані майстри проведуть професійну та безкоштовну діагностику, зорієнтують вас по цінам та термінах виконання ремонту.

Дисплей не реагує на дотики

Також можливий варіант коли сенсор спрацьовує сам, або взагалі не працює при торканні, не дуже розповсюджена, але досить неприємна ситуація. Причин виникнення є багато, від заводського браку до механічного пошкодження. При таких дефектах телефоном взагалі неможливо користуватись.

В цьому випадку потрібна детальна діагностика стану дисплею та його шлейфів, розбір пристрою та пошук несправності на материнській платі.

Тріщини після падіння

Єдина річ яку по справжньому не любить ультра тонкий iphone– падіння і удари. При такій поломці може вийти з ладу будь який з елементів дисплейного модуля, або смартфон буде працювати справно. В любому випадку не варто продовжувати користуватись зламаним апаратом, оскільки його стан може погіршитись до повної втрати працездатності, або ви можете навіть отримати поріз від осколку розбитого скла. Тому не варто зволікати, та зверніться за допомогою із ремонтом екрану Apple Iphone у Майстерню в Луцьку.

Чому варто якомога швидше замінити дисплей

  • Навіть найменша тріщина – це бомба уповільненої дії: з часом вона збільшується. Власники телефонів часто думають, що невеличка «волосинка» в кутку дисплея – ще не привід звертатися до майстра. Неправда! Справа у фізиці: телефон нагрівається та охолоджується, він знаходиться під дією сонячного світла. Все це негативно впливає на матеріал дисплею, і тріщина «прогресує». Крім того, яким би обережним ви не стали після появи дефекту, з мінімальними ударами в кишені телефон все ж буде зіштовхуватися. Цього достатньо. Результат: через місяць-два невеличка «волосинка» перетворюється на безліч тріщин. Чому це небезпечно – читайте в наступних пунктах.
  • Скло з серйозними тріщинами починає ділитися на сегменти. Простими словами – дисплей осипається. Невеликі елементи можуть залишатися в кишені та на обличчі під час розмови по телефону. Це може призвести до порізів. Навіть якщо елемент скла випаде десь на вулиці, ви пошкодите палець під час роботи з сенсорним дисплеєм. І, звичайно, якщо скло почало сегментуватися, про нормальне використання телефону можна забути. Чи варто доводити його до такого стану? Скористайтеся послугою заміна екрану Айфона – і ви швидко повернете свій смартфон до первозданного стану.
  • Тріщини на екрані порушують герметичність телефону. Це «ворота» для пилу. Він відкладається під склом, що погіршує якість картинки. Також пил проникає до камери, а це, звісно, знижує якість знімків. І якщо пил не шкодить механізмам, а лише знижує комфорт під час використання, то волога здатна «вбити» ключові елементи телефону. Якщо раніше ви могли спокійно говорити під час дощу чи снігу, то при порушеній герметичності кожна така розмова може стати останньою для вашого пристрою. Це ж стосується роботи мокрими руками, використання вологих серветок для очищення дисплея.

Крім того, тріщина – це серйозна «пробоїна» в захисній оболонці екрану. Якщо надалі станеться ще одне суттєве падіння, воно може спричинити катастрофічно серйозну шкоду для телефону. Ремонт Iphone в Луцьку в «Майстерні» можна зробити за прийнятну ціну, тож не варто занадто економити при появі тріщини: ця економія може вилитися в значно більші витрати.

Чи можна самостійно замінити екран

Вам ніхто не може заборонити провести ремонт телефону самостійно, проте двічі подумайте перед тим, як це зробити. Iphone має складну конструкцію, і без особливих навичок, досвіду тут робити нічого. Розглянемо по пунктам, чому самостійна заміна – це погана ідея.

По-перше, один незграбний рух – і ваш телефон більше ніколи не буде працювати коректно. Власне, на даному пункті можна було б і закінчити, але це ще не все. Отже, невдалий ремонт може закінчитися поломкою Touch ID (він має дуже тендітний шлейф), частими перегрівами телефону, неправильною роботою сенсору, проблемами зі зв’язком, динаміками, WI-FI. І це далеко не всі можливі наслідки.

Під час ремонту потрібно проводити операції, про які ви можете просто не знати. Наприклад, про те, що зім’яті краї корпусу потрібно ідеально вирівняти, інакше вони будуть пропускати пил. Крім того, для правильного вирівнювання потрібно мати особливі інструменти, які навряд чи опиняться під рукою.

По-друге, вам може дістатися неякісний дисплей. Навіть якщо у вас золоті руки, і ремонт вдався, немає гарантії, що вам не «підсунуть» підробку. Можливі наслідки: необхідність сильно тиснути на екран, щоб спрацював сенсор; поганий кут огляду; тьмяність при роботі під впливом сонячним променів; короткий строк служби.

Дійсно хороший дисплей без зв’язків отримати дуже важко. В торгових мережах та в інтернет-магазинах більшість екранів – низькоякісні. Оригінальні дисплеї Apple поставляються лише в конкретні місця. Якщо вам, наприклад, потрібна заміна екрану в Айфоні 6, звертайтеся лише в «справжні» сервісні центри, такі як «Майстерня».

По-третє, ремонтуючи телефон власноруч, ви не отримуєте гарантії. Якщо надалі дисплей вийде з ладу, доведеться купувати новий, навіть якщо це станеться на наступний день після ремонту. Крім того, в ході процедури заміни ви можете припуститися серйозної помилки, через яку жоден сервісний центр не візьме ремонтувати ваш Iphone.

Заміна Дисплею на iphone в Луцьку

Такі дефекти неможливо виправити в домашніх умовах недосвідченою людиною, адже при розборі можна пошкодити елементи корпусу або плати. Сервісний центр “Майстерня”, проводить усі види ремонтів, включно з заміною модуля. У нас в наявності завжди є оригінальні запчастини до більшості виробів компанії Apple.

Наші спеціалісти володіють достатньою кваліфікацією та обладнанням для якісної заміни несправного елемента. Оскільки діагностика безкоштовна, можете звернутись та отримати необхідну консультацію. Якщо знадобиться ремонт, майстри будуть діяти за певним алгоритмом для максимально якісного проведення ремонту, а саме:

  • Розбір пристрою, початкова діагностика, огляд на наявність пошкоджень дисплею, огляд цілісності шлейфів;
  • Демонтаж несправного модуля, відділення його від рамки;
  • Прикріплюємо рамку на нову деталь;
  • Встановлюємо новий дисплей з рамкою на місце його кріплення;
  • Фінальна діагностика, перевірка всіх функцій, збірка та підготовка до передачі клієнту;

Для того щоб не мати проблем з дисплеєм, можемо порадити носити ваш смартфон в протиударному чохлі, та запобігати його контакту з вологою, адже крім того що вона потрапить на плату, вода може потрапити у шари між дисплеєм та під світкою що створить незручності у користуванні, або взагалі виведе екран з ладу.

Чому варто довіритися спеціалістам «Майстерні»

Заміна екрану в смартфоні нашими майстрами проводиться з використанням оригінальних запчастин. Наприклад, якщо це заміна екрану в Айфоні 5, ми звертаємося до постачальника і отримуємо дисплей, який насправді відповідає всім вимогам Apple. Сумніваєтеся? Не варто: ми надаємо гарантію 6 місяців на кожен оригінальний екран.

Ми проводимо ремонт без посередників, тож ви отримуєте якісний ремонт за прийнятні гроші. Щоб дізнатися ціни на заміну екрану в Айфоні, зайдіть до нас або зверніться по номеру телефону, указаному на сайті. До речі, діагностика безкоштовна!

Навіть якщо ви проживаєте не в місті Луцьк, ми все одно можемо допомогти вашому телефону. Наш сервісний центр приймає телефони та відправляє відремонтовані апарати «Новою Поштою».

Не тягніть з ремонтом, щоб потім не жалкувати. Довірте заміну екрану «Майстерні». Ми не підведемо!

Вирішуємо усі проблеми!

    Як до Вас звертатися?
    Ваш контактний телефон
    Дані, як ви залишаєте не передаються третім особам та не використовуються поза сервісним центром!
    м. Луцьк, проспект Волі, 12
    перед поворотом на вул. Шопена
    099 75 00 996
    068 35 97 590
    Отримай консультацію спеціаліста!
    Пн-Сб 9:30 – 19:00
    Нд 10:00 – 17:00
    Завітайте на безкоштовну діагностику!
    Виникли питання? Звʼяжись із майстром!
    Отримай консультацію!
    м. Луцьк, проспект Волі, 12 (поворот на Шопена)
    +38 099 75 00 996 +38 068 35 97 590
    Отримай консультацію спеціаліста!

      Як до Вас звертатися?
      Ваш контактний телефон
      Потрібна консультація? Телефонуйте!