Сервісний центр Apple - Майстерня

Ремонт Apple Watch Series 2

Ми займаємось профейсійним ремонтом техніки Apple у Луцьку. Якісне та швидке усунення несправностей Вашого девайсу, також ми надаємо гарантію на виконані нами роботи!

Ремонт Apple Watch Series 2

Ви обрали ремонт Apple Watch Series 2

Назва послуги Час
Діагностика
від 5 хв.
Заміна скла
Сколи та тріщини, тачскрін працює
4 год.
Заміна дисплею
З'явилися кольорові смуги, не працює тачскрін
4 год.
Заміна акумулятора
Швидко розряджається, не включається, перезавантажується
1 год.
Чистка після попадання вологи
Після чищення від рідини обов'язково проводиться діагностика
від 1 дня
Заміна колеса Digital Crown
Не спрацьовує кнопка блокування / включення
4 год.
Заміна по гарантії
Відправка пристрою на обмін в Apple Store
3-4 тижні

Заявка на ремонт в 1 клік

Зателефонуйте за контактними телефонами
АБО
Заповніть форму

    Як до Вас звертатися?
    Ваш контактний телефон

    Ми кращі, чому?

    Переваги сервісного центру Майстерня у Луцьку

    Графік роботи

    Ми працюємо навіть тоді, коли інші закриті:
    Пн. - Сб. із 9:30 до 19:00,
    Нд. із 10:00 до 17:00

    Доступні ціни

    У нас найменші ціни на ринку, а ще Ви можете отримати знижку 10% при замовленні на сайті.

    Якість виконання

    Ми якісно виконуємо свою роботу, тому сміливо даємо гарантію на усі послуги, що ми пропонуємо.

    Apple Watch Series 2 – це друге покоління «розумних» годинників від компанії Apple, котре було представлено публіці у 2016 році. Всі наступні моделі вийшли ще більш продуктивнішими та розумнішими, проте друге покоління разюче відрізнялося від першого. Подібні девайси можна побачити на руках багатьох знаменитостей і просто пересічних користувачів. Це справді прорив у світі техніки та інновацій, адже раніше подібне ми могли спостерігати лише в кіно.

    Компанія Apple, як завжди започаткувала нові тренди, нову продукцію, котру одразу ж почали виготовляти і решта компаній. «Яблучна» корпорація хоч і вважається досить дорогим виробником, проте ціна девайсів абсолютно відповідає їхній якості. При бережному користуванні ці «розумні» годинники слугуватимуть власнику тривалий період часу. А після виходу нової моделі свій старий девайс можна вигідно обміняти на новий. До речі, здійснити обмін техніки Apple у Луцьку можна у нашому СЦ «Майстерня».

    Проте, довговічними «яблучні» девайси будуть лише за умови бережної експлуатації, якщо ж такої не було, то от які проблеми можуть виникнути.

    Ремонт Apple Watch Series 2 у Луцьку: з чим найчастіше звертаються до нас клієнти

    Нам довіряють свою техніку багато людей, так як ми даємо гарантію на свою роботу і вже встигли зарекомендувати себе як професіонали у своїй справі. Наш сервісний центр допоможе здійснити високоякісний ремонт техніки за доступною ціною. У «Майстерні» кожен зможе отримати цілий спектр послуг, в які обов’язково входять такі процедури:

    • Безкоштовна діагностика Apple Watch для виявлення поломки;
    • Заміна корпусу;
    • Установка ПО;
    • Заміна скла еппл вотч 2;
    • Заміна екрана;
    • Заміна ремінця;
    • Встановлення нового акумулятора.

    Заміна екрану Apple Watch 2

    Заміна екрану Apple Watch 2 – доволі складна процедура, оскільки вона передбачає втручання у внутрішні комплектуючі девайса. Якщо заміна скла без дисплея неможлива, важливо, щоб фахівець сервісу добре розбирався в ремонті внутрішніх частин смарт-годинника. Перед заміною скла або екрану важливо провести комплексну діагностику пристрою, яка повинна показати, що заміна екрану вирішить всі проблеми, котрі виникли з гаджетом. Адже інколи пошкодження можуть виявитися набагато глобальнішими і потребуватимуть ремонту й інших запчастин, що дуже зобразиться на вартості ремонту.

    Наші фахівці детально проконсультують Вас по наявних неполадках, зорієнтують у вартості ремонту та запропонують на вибір оригінальні деталі або ж висококласні копії, котрі теж не гірше виконуватимуть свої основні функції.

    Заміна акумулятора Apple Watch 2

    В результаті природного зносу, будь-яка батарея з часом підлягає заміні. Зазвичай акумулятор розрахований на певну кількість циклів перезарядки. Також заміна акумулятора Apple Watch Series 2 може бути проведена в результаті залиття девайса рідиною, попаданням вологи або механічного пошкодження. Термін служби батареї може скорочуватися в залежності від частоти та конфігурації програмного забезпечення. Дуже незручно, якщо вам необхідно заряджати акумулятор кілька разів на добу, тому можливо настав час звернутися в сервісний центр. У нашому СЦ «Майстерня» ми в найкоротші терміни замінимо оригінальний акумулятор еппл вотч на новий також оригінальний, тож годинник знову працюватиме, як тільки після покупки.

    Чистка Apple Watch 2 після контакту з рідиною

    Ця серія ще не отримала такого захисту від вологи, як її наступники. Звичайно, якщо на годинник потрапить всього лиш кілька капель води, нічого страшного не станеться. Проте, якщо девайс повністю занурити у воду навіть на кілька секунд, наслідки можуть бути доволі серйозними.

    Навіть якщо видимих проблем в роботі годинника не було виявлено, все одно краще віднести його на діагностику у сервісний центр, адже процес окислення внутрішніх деталей міг вже розпочатися і краще виявити це на початковому етапі.

    Потрібен гарантійний ремонт Apple Watch 2 в Луцьку? Звертайтеся у сервісний центр «Майстерня». Наші спеціалісти володіють всіма необхідними навичками та професійним обладнанням, що дозволяє максимально швидко і якісно виконувати замовлення будь-якої складності.

    Виникли питання? Звʼяжись із майстром!
    Отримай консультацію!
    м. Луцьк, проспект Волі, 12 (поворот на Шопена)
    +38 099 75 00 996 +38 068 35 97 590
    Отримай консультацію спеціаліста!

      Як до Вас звертатися?
      Ваш контактний телефон
      Потрібна консультація? Телефонуйте!